Intodeauna citesc intai pagina sportiva. Aici gasesc realizarile oamenilor, in schimb prima pagina nu arata decat esecurile lor. ~Earl Warren

Violenta la colt de catarare!

In mod normal, comentezi un eveniment si discuti despre el imediat dupa ce acesta a avt loc, sau la cateva zile distanta.

Scena despre care o sa amintesc s-a petrecut prin iulie in Turul Frantei din anul acesta.

Intotdeauna am sustinut ca ciclismul este unul din cele mai crude sporturi inventate de oameni, in care trupul si mintea omului sunt impinse la limita.

Dupa saptamani intregi in care se parcurg apx 200km zilnic pe bicicleta, in ritm de competitie, dupa alte zeci, chiar sute de kilometri in catarare catre varfuri montane cu altitudine la care si cu privirea e greu sa ajungi, Contador face un gest pe care ziarele de sport il condamna si-l pun la zid.

I plina catarare, un spectator imbracat in medic ( aluzie evidenta la dopaj ) ii taie cumva calea si il deranjeaza vizibil, in timp ce Contador incearca sa mentina ritmul infernal al ascensiunii. Getul vine ca o reactie fireasca de iritare, numai privind la tv iti vine sa faci la fel.

Astfel, pumnul lui Contador se implanta in nasul spectatorului, dup care continua cursa.

Daca ziarele de sport condamna gestul ( cei care scriu articolele respective sunt convins ca sunt posesori de burti si e greu de inteles cu adevarat ce inseamna asemenea efort ) blogul meu marunt sutine gestul, in conditiile respective, plus de la mine si un cap in gura 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s