Intodeauna citesc intai pagina sportiva. Aici gasesc realizarile oamenilor, in schimb prima pagina nu arata decat esecurile lor. ~Earl Warren

La Liga Targu Mures, bar de sport?

Bar de sport se auto-proslaveste „La Liga”, atat pe carti de vizita cat si in pliante sau alte materiale publicitare. Tot asa stiam si eu, motiv pentru care mi-am propus sa urmaresc finala de la Roland Garros intr-un loc unde se presupune ca poti sa faci asta, pentru ca, dupa cum apare peste tot, pentru asta a fost gandita carciumioara.

Localul o fi de sport, cel putin la cum arata si ce logistica are. Televizoare ok peste tot, transmisii chiar si in HD, in principiu BAR DE SPORT, cu conditia minima sa nu ai cumva tupeul sa iti doresti sa vezi in conditii normale altceva decat fotbal la barul de SPORT.

Asadar, mi-am pierdut timpul si nervii sa merg acolo sa urmaresc un meci de tenis Nadal –  Federer, comparabil cu un Barcelona – Real Madrid din fotbal ( ca sa inteleaga si angajatii, selectati probabil dintre cei care, intodeauna la scoala aveau scutire medicala de la sport, caci nu doar fotbalul e sport ), iar in loc de sonor sa fim obligati sa ascultam muzica ( partea buna e ca nu erau manele, dar poate data viitoare…)

In rest, toate bune…ba nu, pizza e de cacat. Mirciuc stie de ce!

P.S. imaginea nu are nicio legatura cu subiectul

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s